Video Sources 10978 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • HDTV 1 hourhqq.tv
  • HDTV 1 hourmovibay.net
DOWNLOAD FROM HIGH SPEED SERVER
Upin & Ipin: Keris Siamang Tunggal

Upin & Ipin: Keris Siamang Tunggal

May. 09, 2019Malaysia100 Min.PG
Your rating: 10
6.9 330 votes
what going on?

Synopsis

This new adventure film tells of the adorable twin brothers Upin and Ipin together with their friends Ehsan, Fizi, Mail, Jarjit, Mei Mei, and Susanti, and their quest to save a fantastical kingdom of Inderaloka from the evil Raja Bersiong. It all begins when Upin, Ipin, and their friends stumble upon a mystical kris that leads them straight into the kingdom. While trying to find their way back home, they are suddenly burdened with the task of restoring the kingdom back to its former glory. With help from Mat Jenin and Belalang, Upin, Ipin and their friends must overcome a series of challenging obstacles in this action-packed, magical and humorous adventure film produced by Les’ Copaque Production Sdn. Bhd

Original title Upin & Ipin: Keris Siamang Tunggal
IMDb Rating 8.1 266 votes

Director

Director

Cast

Similar titles

Pecah
Bo-Peng
Ada Apa Dekat Bus Stop
Lenjan
Anak
Hantu Bonceng
Suatukala
Persona Non Grata
Bintang Hati
Clash of Empires
Pondok Buruk II
Memori Pajeri Nenas

(70) comments

  • ajhoon May 13, 2019 Reply

    kena troll ke ape nih.. !!!!

  • fik May 13, 2019 Reply

    kenapa teaser? saya ingat full version. teaser dalam 1 jam lebih

  • Upin Ipin May 13, 2019 Reply

    admin, apsal duk ulang2?? walawehhh..

  • Rex May 14, 2019 Reply

    Smpi Aty admin Troll Kami…

    • Anonymous May 14, 2019 Reply

      sorry ler…. sama2 kena troll hahaha

  • Anonymous May 14, 2019 Reply

    perghh..dah download kat opis..balik rumah pasang kat tv sbb anak nk tgk..sia2 sudahhhh

    • Anonymous May 14, 2019 Reply

      sorry boss. admin pun terkeno…

      • Shah June 11, 2019 Reply

        Admin macam mane nk download

        • Anonymous June 11, 2019 Reply

          link xdew lagi…

          • Ronaldohino June 16, 2019

            Aku pun kena

    • rias September 18, 2019 Reply

      bro download pkai software ape?

      • Anonymous September 18, 2019 Reply

        IDM senang..
        Internet download manager

  • Guv May 14, 2019 Reply

    kena troll berjemaah. hahahaha

  • Krol May 14, 2019 Reply

    Haha.kna jgak nie

    • Fa July 27, 2019 Reply

      Admin baiki la balik

  • jojo May 15, 2019 Reply

    nasib aku baca komen dulu….hehehehe…klu x…dengan aku sekali terkena

  • MiaShee May 15, 2019 Reply

    hahahahah penat tggu smpi abis download

  • Jebat May 15, 2019 Reply

    Mana Bikers Kental 2 min ? Udah hilang

    • Anonymous May 15, 2019 Reply

      hold dulu… banyak kes la…

    • Azim May 16, 2019 Reply

      Alhamdullilah aku xsempat download lagi

  • sedut May 15, 2019 Reply

    alamak..shang..nasib baca komeng dlu..lol…

  • aril May 16, 2019 Reply

    always support pencuri movie….tp admin tlg check content dlu ye..hancur harapan..by the way..keep up a good work..support pencuri movie always

  • PH May 17, 2019 Reply

    Bila nak update baru bossku , pliss

  • MrJinn May 20, 2019 Reply

    Terima kasih!

  • Suppy May 22, 2019 Reply

    Admin , kalau ade full movie upin ipin keris ni upload cepat2 yaa.. kesian adik aku nak tgok sgt , nak bawak gi wayang tak sempat sibuk kerja huhuhu

    • jumanji June 3, 2019 Reply

      benda nak free jer kau.. ingat buat filem free ke…

      • Fuxk your mom bitxh June 4, 2019 Reply

        Kalau dah jumpa yg free buatpe nak bayar , kalau kau pun boleh sesat kat sini maknanya kau pun pernah layan benda free jgak , takyah nak acah bagus sgt lah sial

      • kepala bapak kau June 19, 2019 Reply

        Itulah tu, kau menyemak dkt sini, kompem lah kau pun tgk free, lepas tu bajet2 bagus…wutohhh lah

  • wak May 22, 2019 Reply

    macam mana nak download

  • riffekry May 26, 2019 Reply

    nasib baik wey aq x download huhu

  • Izu May 28, 2019 Reply

    Admin bila nk release ni..

  • safwan May 28, 2019 Reply

    ipin

    • Firdaus June 19, 2019 Reply

      Ada sesiapa boleh rakam Kamen rider Heisei generation forever Malay dub tolong upload dalam #AstroFirst kerjasama anda amat di hargai

  • Pedros May 28, 2019 Reply

    Da ok ke ni…..?????

  • anonymous May 29, 2019 Reply

    bos dh okk ke.tk sabar ni

  • lol May 29, 2019 Reply

    tk tahulah.mls nk check

  • SiCCloud June 1, 2019 Reply

    come on la min. apa ke benda niii

  • Bile lagi June 1, 2019 Reply

    penat ahh camni

  • Amir hunt June 2, 2019 Reply

    Kemon min bilo nak update yg full

  • uiii June 4, 2019 Reply

    uiii update la link nak tengok

  • Muhd Khidir June 5, 2019 Reply

    admin..cete alita x de ker?

    • Anonymous June 5, 2019 Reply

      lom ada yang gambar cantik…

    • Anonymous June 5, 2019 Reply

      xdew gambar cantik lagi

  • Haziq June 6, 2019 Reply

    Min..mne link full movie

  • Γ— June 7, 2019 Reply

    dh selamat blum nk download nie???

  • Nizam June 7, 2019 Reply

    Min,,,boleh x upload cerita tamil – sarkar

  • Alip June 8, 2019 Reply

    Bile nk kluar yg full admin??

  • nafis June 11, 2019 Reply

    GAmbar tk cantik tk pe upload je admin pls

  • anaynimus June 12, 2019 Reply

    min we need Avengers : EndGame min pleaseeee πŸ™

  • minah saleh June 12, 2019 Reply

    sampai hati u minmin

  • mas June 15, 2019 Reply

    Streaming boleh je kat atas tu, tapi tak reti camne nk donlod. help! help!

  • Selaput ketiak June 15, 2019 Reply

    Nampak sangat la kualiti filem dan pawagam Malaysia terbaik sebab filem2 yang bagus ni tak keluar kat sini. Kalau oversea punya, tak yah citer ah, cepat je dapat

  • Wantlg June 26, 2019 Reply

    Xda update lg ke min

  • intanzzz June 26, 2019 Reply

    masih xde link nk donlod ke? πŸ™

  • aku movie June 30, 2019 Reply

    bila nk up citer ni tak sabar nk tgk

  • admin jahat June 30, 2019 Reply

    kena kencing πŸ™

  • sdsadasdsa July 5, 2019 Reply

    dapat free pun mngamuk dkt admin lg apekebnda .

  • pencuri hati July 15, 2019 Reply

    mujur aq x terkena..kuang2 korang..tfk watermark kanan tu tau dah

  • Zulhilmizaimah July 21, 2019 Reply

    Min. Ada cerita 47ronin? Upload pls

  • AnakRantau August 6, 2019 Reply

    salam u all…blm ada lg ke link nak download upin ipin yg terbaru ni?

  • din August 12, 2019 Reply

    min x de lg eh link upin ipin movie baru ni?? agak2 bile eh min nk up

  • Penunggu GOOGLE August 12, 2019 Reply

    Min boleh tolong upload cerita upin ipin keris sIamang tunggal full movie 2019…….please admin I’m beging to you

  • Ikmal aiman August 13, 2019 Reply

    Min mana movie…saya setiap hari check Sini kot kott min dah upload link Upin Ipin πŸ™

    • adham August 16, 2019 Reply

      hahahah… same la kite

  • Peminat admin pencuri movie August 16, 2019 Reply

    Min Cerita Boboiboy The Movie 2 Nanti dah habis tayang please upload link untuk download please ? … Saya always support Admin Pencuri Movie

    • PinkUnicorn August 25, 2019 Reply

      Boboiboy 2 best.. Puas hati tgk. Mmg terbaik.??. Upin ipin je xsmpat tgk kat wayang.. Bilala dpt tgk ni.

  • alladin2020 August 18, 2019 Reply

    sedih slow sgt, takda local yang kering tolong supply ke

  • mimimimiimi August 29, 2019 Reply

    please upload keris siamang tunggall please mohon ssangat

  • gundala toton September 4, 2019 Reply

    lagi xda kt astro first,jgn hrp la nk ada kt sini lgi..

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website

ο»Ώ