Video Sources 5985 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • BluRayhqq.tv
  • WEB-DLhqq.tv
DOWNLOAD FROM HIGH SPEED SERVER
Avengers: Endgame

Avengers: Endgame

Part of the journey is the end.Apr. 24, 2019USA181 Min.PG-13
Your rating: 8
9.2 355 votes
what going on?

Synopsis

After the devastating events of Avengers: Infinity War, the universe is in ruins due to the efforts of the Mad Titan, Thanos. With the help of remaining allies, the Avengers must assemble once more in order to undo Thanos’ actions and restore order to the universe once and for all, no matter what consequences may be in store.

Original title Avengers: Endgame
IMDb Rating 8.7 487,940 votes
TMDb Rating 8.4 8,080 votes

Director

Joe Russo
Director

Cast

Robert Downey Jr. isTony Stark / Iron Man
Tony Stark / Iron Man
Chris Evans isSteve Rogers / Captain America
Steve Rogers / Captain America
Chris Hemsworth isThor Odinson
Thor Odinson
Mark Ruffalo isBruce Banner / Hulk
Bruce Banner / Hulk
Scarlett Johansson isNatasha Romanoff / Black Widow
Natasha Romanoff / Black Widow
Jeremy Renner isClint Barton / Ronin
Clint Barton / Ronin
Don Cheadle isJames Rhodes / War Machine
James Rhodes / War Machine
Paul Rudd isScott Lang / Ant-Man
Scott Lang / Ant-Man
Brie Larson isCarol Danvers / Captain Marvel
Carol Danvers / Captain Marvel

Similar titles

Acrimony
Gringo
Assassin’s Creed
Dumbo
Ghost Stories
Empire State
All Out Dysfunktion!
The Fate of the Furious
Mechanic: Resurrection
Yellow War
An Actor Prepares
Frank & Lola

(95) comments

  • ejaycak April 24, 2019 Reply

    uiyo ade dh… tapi trailer je 😀

    • Anonymous April 24, 2019 Reply

      done update

      • Zami April 27, 2019 Reply

        Macam mana nak download

      • ejaycak May 1, 2019 Reply

        amat baekk !! thank you….

        • dullah May 22, 2019 Reply

          geng macam mana download

    • Rafi May 13, 2019 Reply

      Apeblee xdpt buka

  • IZ April 24, 2019 Reply

    fullmovie ke?

    • Anonymous April 25, 2019 Reply

      yup full movie tapi quality like shit…

      • tony bkn nama sebenar April 26, 2019 Reply

        ok.. pasni ada camrip,hdrip webrip,hd,fullhd… jgn lupa term baru shitrip ???

      • Iqbl July 6, 2019 Reply

        Camne nk download

  • Bebeh April 25, 2019 Reply

    Tony mati

  • Kontol April 25, 2019 Reply

    Jimat duit aku huhuhu

  • yusri April 25, 2019 Reply

    quality like shit

    • hensem June 29, 2019 Reply

      asal bila full screen , keluar benda tepi tu bhai

  • sejat adik sajat April 25, 2019 Reply

    memang macam shit la hahahah

  • mimimimiimi April 25, 2019 Reply

    please update movie quality lagi baik

    • mimi bodoh May 4, 2019 Reply

      bangang nak quality lagi elok tunggu 3-4 bulan la bodoh

    • Org bijak selalu sabar May 13, 2019 Reply

      dah mcm boss pulak ko ni.. bende free telan aje lah. Nk quality baik. bayar le der

  • babi April 26, 2019 Reply

    baik la rakam dalam wayang

  • Nonono April 26, 2019 Reply

    Min… Bhasa mlayu xde ke?

    • jagindas May 16, 2019 Reply

      buta inglish ka

  • Cap. Malaysia April 26, 2019 Reply

    Why the quality like shit. Please update if there is quality like HD

  • Pencuri movie juga April 27, 2019 Reply

    Bila nk komen biar cerdik skit. Orang dah share bersyukur lah dpt tgk. Name pun hd CAM. Free je pun download xpakai duit korang pun. Nak gambar cantik g rakam sendiri. Bodoh tu simpan2 skit ye. Terima tu.

    • Yoku May 3, 2019 Reply

      Betol.. Saya amat setuju.. Kira bagus la ada org sudi nak share.. Berterima kasih la sikit.. Anyway thx bro ??

    • Support May 12, 2019 Reply

      Betul tu ..dh share bersyukurlah. Daripada Tak dapat tengok

    • Jeybone May 27, 2019 Reply

      haha..btul..bodoh tu klu dpt waris kat keturunan..jgn bodoh sorang…pelik tul.brg free,mintak HD..abah ko…

  • armz April 27, 2019 Reply

    asal x leh download link uptobox?

    • user August 12, 2019 Reply

      Link tak leh pkai

      • Anonymous August 12, 2019 Reply

        Letsupload masih hidup lagi

  • Bil April 28, 2019 Reply

    Sub takde en

    • Anonymous April 28, 2019 Reply

      memng lom ada sub lagi…

  • Anycat April 28, 2019 Reply

    Rasa² ada update quality tak ?

  • lutfi April 28, 2019 Reply

    subtitle xde ke…….kalau ade mcm mana nak buat

    • Anonymous April 28, 2019 Reply

      kat player ada logo CC tekan situ.. pastu pilih subtitle…

    • lol May 6, 2019 Reply

      caмna nĸ тngoĸ

  • iman April 30, 2019 Reply

    hbt siut

  • nan May 1, 2019 Reply

    mcm mna nk dowload

    • Anonymous May 1, 2019 Reply

      click link di bawah dan follow sahaja

  • Steve roger May 2, 2019 Reply

    Xda sub malay ke

    • Natasya Adiba May 4, 2019 Reply

      Download dari subscene (dlm web) pastu search cita yang nak tengok sub malay pastu download siap2 app zarchiver. Bila dh download sub dr subscene tu automatik masok kat zarchiver tu .. Bila nk tngok video dlm website ni cri kt bwh ad tulis cc tekan situ n tekan load srt from pc done slmt mencuba

  • Man May 2, 2019 Reply

    kenapa tak boleh download?

  • pinyok May 2, 2019 Reply

    admin nk request cerita battle angle Alita

  • Siti May 3, 2019 Reply

    Terima kasih.. Jimat duit n masa.. Lmbt nk tgu cd.. ? ? Good job.. ?

  • AlifAfif May 3, 2019 Reply

    Bile agaknya boleh bluray

  • Natasya Adiba May 4, 2019 Reply

    Download dari subscene (dlm web) pastu search cita yang nak tengok sub malay pastu download siap2 app zarchiver. Bila dh download sub dr subscene tu automatik masok kat zarchiver tu .. Bila nk tngok video dlm website ni cri kt bwh ad tulis cc tekan situ n tekan load srt from pc done slmt mencuba

  • 3000 May 4, 2019 Reply

    bluray slalunye kena tunggu 3-4 bulan bro. mmg lama aa.. yg komen buruk2 dah tau quality like shit, msh gak kecam, tak pandai baca eh? bsyukur la org dah upload walopn kualiti ke laut. nak better quality sendiri pg tgok wyg aa. dah dpt free msh gak demand lebih. hampehh

    • lol May 5, 2019 Reply

      Bersyukur? Bangangnya kau. Orang yang upload ni pun dah berdosa dan salah dari segi undang2. Bersyukur bila kau dapat benda yang baik. Ni la jadi bila mentaliti bodoh

      • nnnnn May 22, 2019 Reply

        gggggg

      • lol anjing June 25, 2019 Reply

        Aku reply kat lol , kenape kau boleh sesat kat page haram mcm kau kata ni , kan tak elok.. ke kau jgak layan benda haram bro ? Coment acah baik tapi diri sendiri pun cari benda haram jgak bodoh punya org.. gi mampos jela kau sial

  • Bosskurr May 5, 2019 Reply

    Tq bosskurr jimat duit i

  • ULTRALORD May 5, 2019 Reply

    ADMIN MEMANG TAK NAK BAGI ORANG DOWNLOAD KE MACAM MANA?? 4 4 LINK AKU BUKAK SATU PUN TAK BOLEH DOWNLOAD HARE BETUL

    • Anonymous May 5, 2019 Reply

      reti download ke x ?? link hidup lagi… tau x nak download mane ???

      • Sabo May 7, 2019 Reply

        Macam mana nak download nya??

        • Anonymous May 8, 2019 Reply

          click je download link.. pastu get link…

  • Aidid May 7, 2019 Reply

    Openload please

  • sakai webside May 7, 2019 Reply

    bukan senang nak buat satu movie haih

  • Abg Long May 9, 2019 Reply

    Malay Subtittle please…

  • Shwz May 11, 2019 Reply

    Tq

  • RAYDO May 11, 2019 Reply

    thanks,, just watching.. 5star.. love it

  • ananaj May 15, 2019 Reply

    link 1 dan 3 dah mati

  • anarkin May 17, 2019 Reply

    camna nk install subs

  • ace May 27, 2019 Reply

    kenape tak boleh download

  • Jc May 28, 2019 Reply

    Bla nk kluar yg btul2 hd ni

  • Mel May 29, 2019 Reply

    Mimin ku sayang. Bile nak ade webdl, hdrip senang cite gambar yang lebih jelas lah? Taksabar lahh mimin ku sayang. Baru lepas tengok captain marvel je nii. Rase mcm tergantung plakk. Update cpt sikit k mimin sayang. Muahh

  • deyyyy May 29, 2019 Reply

    bila agak2 nk kluar yg kualiti bkn like shit

  • BTK June 4, 2019 Reply

    Mmmm…mmg kene internet laju ehh nk tgk??

  • nish June 10, 2019 Reply

    mcm mne nk download

  • Faiz June 14, 2019 Reply

    Link dah mati, admin. Boleh upload semula, please.

  • biar hati berbicara June 17, 2019 Reply

    sume link xleh pakai admin oiii..mohon guna openload..

    • Anonymous June 17, 2019 Reply

      Mirror ace userscloud masih hidup lagi

  • alo June 21, 2019 Reply

    #Ada yang nak jadi ustaz kat sini komen pasal dosa pahala la kononnya,,

  • Sonic June 26, 2019 Reply

    Admin, hdrip xde lgi ke?? Klau ad nnti upload ok and bgi link download guna letsupload.co

  • rzmn June 27, 2019 Reply

    boss dengar2 hd quality keluar 30 july

  • ss July 6, 2019 Reply

    Assalammualaikum admin dulu nk amik bideo bapakk senang giler skg kemain payah knape eh? klu ikhlas nk kasi jgn la awak sulitkan ni bila nk download byk naw halangan dy pada hal dy yang kasi nih.. y admin? cuma jgn persulitkan urusan org . awak nih bgus tp kekdang menguji kesabaran org. klu tak boleh amik kasi taw je bro sis kita xbg download bla bla bla.. ni tak kemain jauh pergi banyk plak page kami semua nk kene redah. apoooooo

    • Anonymous July 7, 2019 Reply

      mohon rujuk tutorial..

      • Anonymous July 26, 2019 Reply

        orang da bagi tu bersyukur la.. bnyk cekadak plak ko ni

    • sshaters August 12, 2019 Reply

      ap kate ko pg kedai cd, pg beli cd dy.lagi senang. apelah sgt setakat berapa hingget jee nak banding dgn bnyak bnde ko nk kne redah?

  • lee July 7, 2019 Reply

    ahhh dapat gak tengok, aku tak mampu hahah

  • qrewt rews July 12, 2019 Reply

    admin camna nak download… nk tengok tutorial kat ne???? :(((((((

    • Anonymous July 14, 2019 Reply

      bahagian bawah sekali ada subtitle

  • azie July 17, 2019 Reply

    admin kenapa x boleh download?

  • apis July 30, 2019 Reply

    kenape internet download manager tak boleh access website ni???

    • Anonymous July 30, 2019 Reply

      xfaham soalan kalo nak download boleh je buka link..

  • rzmn July 31, 2019 Reply

    hd pun akhirnya..setelah skian lama menunggu..thx bos

  • rzmn July 31, 2019 Reply

    tpi bluray 13 ogos keluar..

  • Jasmine July 31, 2019 Reply

    salam admin, nak minta movie aladdin 2019 boleh tak? hehe.. kalau tak boleh takpeeee

  • AShuiE August 3, 2019 Reply

    Min..min tertinggal lg satu marvel iaitu The Incredible Hulk (2008)

  • May August 4, 2019 Reply

    The Avengers (2012) and Guardians of the Galaxy (2014). plsss….

  • tanya je August 6, 2019 Reply

    yg ni full version ke separuh je ni min ?

    • Anonymous August 7, 2019 Reply

      dah bluray full version boss

  • abu uwais August 7, 2019 Reply

    admin, kenapa tak boleh download yang bluray punya>? dia tulis dah diremove oleh admin

    • Anonymous August 7, 2019 Reply

      try letsupload..
      movie panas cepat kena delete..

  • pmfan August 10, 2019 Reply

    boss, tlg reupload balik plis. tq

    • Anonymous August 10, 2019 Reply

      letsupload masih hidup lagi

  • EDITH August 12, 2019 Reply

    yang banyak bunyi sgt aritu kata quality shit ap bagai dw lh skrg bodo dh kuar blu ray..bodo x reti sabar nk quality tinggi mmg kena tunggu blu ray baru kuar ..benda sudah lh movie high rate nk yg resolution tinggi2..x pyh complain susah nk dw kalau x reti x yh dw..sian kat admin..programmer jer yg tahu susahnye nk build wesite camni..

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website